Meld je aan voor de jeugdgroep!

Kungfu Kids (Proefmaand)

De Van Ark Academie gaat “Kung Fu Kids” lessen verzorgen in 2017 in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. Jongens en meisjes krijgen dan samen les onder begeleiding van Richard van Ark. De ouders zijn van harte welkom om de les vanaf de gymzaal bank te volgen. Wil je deelnemen aan deze lessen zet dan nu jezelf op onze leerlingenlijst. Je krijgt dan een van ons een email als de lessen gaan beginnen.

Waarom kungfu voor kinderen?

Het beoefenen van Kungfu kan voor veel jonge kinderen een positief effect hebben op hun motorische groei, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. In de groep zijn ze tijdens de les sportief bezig wat de conditie en gezondheid verbeterd. Verder vinden wij het belangrijk dat de kinderen leren wat respect is en hoe dat kan worden verdient en gegeven. Ook leert uw kind iets over de Chinese cultuur waar onze sport vandaan komt.

Waarom de proefmaand?

De school word veel benaderd door ouders met jonge kinderen die het geweldig zouden vinden als er ook “Kungfu Kids” lessen waren Enkhuizen. Dit vinden wij als school natuurlijk geweldig en daarom hebben wij besloten om begin 2017 een proefmaand te houden. Voor €15,- per kind mag er de hele maand getraind worden. Aanmelden voor deze proefmaand kan vanaf nu, via ons contact formulier op deze pagina. Een week voor de start ontvangt iedereen nog een laatste email.

Hebben wij meer dan 10 vaste aanmeldingen ontvangen na de proefmaand dan zullen wij de lessen opnemen in ons vaste programma en zo wekelijks een ” Kungfu Kids” les geven.

Contributie

Maand

€21,-

Jaar

€231,-

Inschrijven Kungfu Kids


[contact-form-7 404 "Not Found"]