18 januari proeflesavond

SifuKungfu Nieuws, Proefles Kungfu Enkhuizen

Op donderdag 18 januari houdt de school proeflessen.. Wil je kennismaken met Kungfu dan is iedereen welkom op deze avond voor het volgen van een proefles. In 1,5 uur ga je kennismaken met de basis principes van Shaolin Kungfu. De les zal worden gegeven in Gymzaal de Wiekslag. Na afloop is er de kans voor het stellen van vragen. Woon je in Enkhuizen of regio! Meldt je dan nu aan.

Fijne feestdagen

SifuKungfu Nieuws

Van-Ark-Kungfu-Academie-feestdagen

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2018. Op donderdag 11 januari hervatten wij onze lessen.

Zomer gaan trainingen door

SifuKungfu Nieuws

De school zal zijn deuren niet sluiten in verband met de zomervakantie. Zoals in de afgelopen jaren gaan de trainingen gewoon door. Vanuit het Wilhelmina plantsoen/bokseweide zullen de trainingen buiten gaan plaats vinden. Het is daarom gewoon mogelijk tot het volgen van een proefles.

19 april workshop RSG Enkhuizen

SifuKungfu Nieuws

Op woensdag 19 april zal de school een workshop Kung Fu geven op het RSG Enkhuizen. Als afsluiting zullen de deelnemers iets laten zien in de auto op het podium.

Aanmelden voor de jeugdgroep nu open

SifuJeugdgroep, Kungfu Nieuws

In januari/februari gaat de Van Ark Kungfu Academie beginnen met een jeugdgroep. Deze lessen zijn special gericht op kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Het beoefenen van Kungfu kan voor veel jonge kinderen een positief effect hebben op hun motorische groei, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. In de groep zijn ze tijdens de les sportief bezig wat de conditie en gezondheid verbeterd. Verder vinden wij het belangrijk dat de kinderen leren wat respect is en hoe dat kan worden verdient en gegeven. Ook leert uw kind iets over de Chinese cultuur waar onze sport vandaan komt. Het is belangrijk dat men zich aanmeldt voor deze groep. 1 week van tevoren krijg je via email vanuit de school bericht dat de lessen gaan beginnen. Aanmelden voor deze groep kan hier: http://www.vanarkacademie.nl/kungfu-kids/

Kids hard aan het oefenen

SifuNieuws

Van Ark Kungfu Academie

Gisteren een leuke en enthousiaste les Kungfu met de kids van het Tienerhonk IJsselzand. Volgende week woensdag les nr. 3. Mee doen kan nog altijd. Kom gewoon langs of geef even een seintje aan Tjomme.

Deelname multiculturele dag

SifuKungfu Nieuws

Van Ark Kungfu Academie

De Van Ark Kungfu Academie zal deelnemen aan de Multiculturele dag wat jaarlijks wordt gehouden in de Bonte Veer op 5 november as. Samen met de tieners van het Tienerhonk die in oktober een mini cursus Kungfu volgen zal er een kleine demonstratie van hun lessen zijn te zien. Daarnaast zal de school een Chinese Leeuwendans geven. Meer informatie over de Multiculturele dag is te vinden op hun Facebook pagina. Klik hier Poster kan hier worden gedownload Zie poster

Examens Van Ark Kungfu Academie

SifuKungfu Nieuws

Afgelopen donderdag 22 september waren de Kungfu examens traditioneel Shaolin in Enkhuizen! Dit was voor iedereen het eerste examen sinds de opening van de school in 2013. Alle leerlingen van de school waren aanwezig en vier leerlingen deden een deel van de basis Shaolin Kungfu en bijbehorende toepassingen. Ook werd er examen gedaan in de handvorm Lau Gar Kuen en wapenvorm Lau Gar Long Staff.

Iedereen heeft erg zijn best gedaan in de afgelopen periode en dat was terug te zien op het examen. Iedereen is uiteindelijk geslaagd.

Introductie les Tienerhonk ijsselzand Enkhuizen

SifuKungfu Nieuws

Op woensdagavond 21 september stond de introductie les gepland bij het Tienerhonk Enkhuizen. Een leuke enthousiaste groep van 10 kinderen nam deel aan de les. Veel vragen werden er gesteld en na afloop mochten ze dan eindelijk met een Kungfu wapen op de foto. Spannend…. Er is een begin gemaakt met een kennismaking met Kungfu en de vervolg lessen zullen plaats vinden in oktober op 5, 12, 19 en 26 oktober. Opgeven kan nog altijd. Doe dit dan bij Tjomme van Zwet.