Shou Bo & Shuai Jiao stage Meester Yuan Zumou

SifuKungfu Nieuws, Shuai Jiao Stage

In samenwerking met de school Shou Bo uit Ternat, België gaat Meester Yuan Zumou een Shuai Jiao stage van 4 uur geven in Nederland. Jiao (Chinees worstelen/takedown) is één van de componenten van alle Wushu stijlen. Shuai Jiao of Chinees worstelen is de oudste gevechtskunst die in de Chinese geschiedenis kan teruggevonden worden. Het is de krijgskunst van de werptechnieken en de lijf-aan-lijf gevechten. Shoubo is een moderne variant van het traditionele Shuai Jiao, waar trappen, stoten en afweertechnieken werden aan toegevoegd.

Link van de uitnodiging: Stage_Yuan-Zumou_NL-2019 

Aanmelden voor de stage kan door een email te sturen naar: info@vanarkacademie.nl o.v.v. Shuai Jiao stage

We gaan weer starten!

SifuKungfu Nieuws

Nu de zomervakantie weer voorbij is en de scholen weer zijn begonnen, starten ook bij ons weer de wekelijkse reguliere lessen. Wil je kennismaken met Kungfu dan ben je welkom voor het volgen van een proefles (FREE). In 1,5 uur ga je dan kennismaken met de basis principes van Shaolin Kungfu.

Gradities examens

SifuNieuws

Afgelopen donderdag 17 mei waren er gradatie examens voor geel en blauw. De school feliciteert Jeroen Kampen, Sal Brouwer, Kaeye De Boer en Peter op den Kelder met het behalen van hun gele gradatie. De blauwe gradaties waren voor Erwin Op Den Kelder en Stef Lammes

18 januari proeflesavond

SifuKungfu Nieuws, Proefles Kungfu Enkhuizen

Op donderdag 18 januari houdt de school proeflessen.. Wil je kennismaken met Kungfu dan is iedereen welkom op deze avond voor het volgen van een proefles. In 1,5 uur ga je kennismaken met de basis principes van Shaolin Kungfu. De les zal worden gegeven in Gymzaal de Wiekslag. Na afloop is er de kans voor het stellen van vragen. Woon je in Enkhuizen of regio! Meldt je dan nu aan.

Fijne feestdagen

SifuKungfu Nieuws

Van-Ark-Kungfu-Academie-feestdagen

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2018. Op donderdag 11 januari hervatten wij onze lessen.

Zomer gaan trainingen door

SifuKungfu Nieuws

De school zal zijn deuren niet sluiten in verband met de zomervakantie. Zoals in de afgelopen jaren gaan de trainingen gewoon door. Vanuit het Wilhelmina plantsoen/bokseweide zullen de trainingen buiten gaan plaats vinden. Het is daarom gewoon mogelijk tot het volgen van een proefles.

19 april workshop RSG Enkhuizen

SifuKungfu Nieuws

Op woensdag 19 april zal de school een workshop Kung Fu geven op het RSG Enkhuizen. Als afsluiting zullen de deelnemers iets laten zien in de auto op het podium.

Aanmelden voor de jeugdgroep nu open

SifuJeugdgroep, Kungfu Nieuws

In januari/februari gaat de Van Ark Kungfu Academie beginnen met een jeugdgroep. Deze lessen zijn special gericht op kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Het beoefenen van Kungfu kan voor veel jonge kinderen een positief effect hebben op hun motorische groei, zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. In de groep zijn ze tijdens de les sportief bezig wat de conditie en gezondheid verbeterd. Verder vinden wij het belangrijk dat de kinderen leren wat respect is en hoe dat kan worden verdient en gegeven. Ook leert uw kind iets over de Chinese cultuur waar onze sport vandaan komt. Het is belangrijk dat men zich aanmeldt voor deze groep. 1 week van tevoren krijg je via email vanuit de school bericht dat de lessen gaan beginnen. Aanmelden voor deze groep kan hier: http://www.vanarkacademie.nl/kungfu-kids/